Minden ami víz-, gáz-, fűtésszereléshez szükséges

Kérdése van? Hívjon minket! +36 ( 52 ) 541-172

C-  termoelem csavaros
C- termoelem csavaros
3 180 Ft

C- termoelem csavaros

Raktáron   (4 db)
3 180 Ft
Adatok
Cikkszám
16382
Tömeg
200 g/db
Vásárlási Tájékoztató
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban lévő termékek aktuális készlet mennyiségét a cikkeknél találják.

Amennyiben a termék utánrendelhető, kérjük a megadott elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot, mivel ezek termékek beszerezhetősége, illetve fogyasztói ára eltérhet a weboldalon feltüntetett információtól. Az utánrendelt termék egyedi rendelésnek minősül ezért az ÁSZF 7.8 pontjának megfelelően:

a. a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
A gázkészülék alkatrész, gáz vízmelegítő alkatrész, vízmelegítő alkatrész, kategóriában lévő termékek is egyedi rendelésnek minősülnek.

Ezeket a termékeket nem áll módunkban utánvéttel szállítani, csak és kizárólag Átutalással ( előreutalás), vagy simplepay fizetéssel.

Az elállási jog gyakorlása során bizonyos termékek jótállási jegy pótlásának költségvonzata van. A pótlás díjáról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.
Gázkészülék alkatrészekre, gáz vízmelegítő alkatrészekre, vízmelegítő alkatrészekre nem érvényesíthető a 14 napos elállás joga, kivéve a szakszerviz bevizsgálását követően, és annak költségvállalásával ( ennek feltételeiről esetenként külön tájékoztatást adunk )
Elérhetőségeink:

Email: info@complexbt.hu

Telefon: +36 52/541-172, Mobil: +36 20/615-3601

Simplepay vásárlás esetén kérjük figyeljenek az átvételre, mivel a terméket áruházunkban személyesen is átvehetik. Amennyiben futárszolgálattal történő szállítást kívánnak igénybe venni, jelöljék be a szállítási díjat a PÉNZTÁR oldalon.

A weboldalon történő vásárlásról bővebben is tájékozódhat az Általános Szerződési Feltételeinknél.

Köszönjük!