Minden ami víz-, gáz-, fűtésszereléshez szükséges

Kérdése van? Hívjon minket! +36 ( 52 ) 541-172

Garanciális ügyintézés

Garancia, jótállás érvényesítés

Ha a jótállási idő alatt minőségi kifogás merül fel az árucikkel kapcsolatban például, ha rendeltetésszerű használat ellenére meghibásodik, a szavatossági, GARANCIÁLIS jogok érvényesíthetők az alábbi űrlap kitöltésével vagy keresse kollégáinkat az alábbi telefonos, e-mail elérhetőségünkön.

info@complexbt.hu                    Tel.: 52/541-172

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. Tv.) 305§-a és Az egyes tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásáról szóló 151/2003 sz.(IX.22.) Kormányrendelet 4§-a alapján a következők:

1. Helyesen kitöltött Jótállási jegy.

2. A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.

3. A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. Szakszerűtlen a be- vagy összeszerelés amennyiben az nem a termékhez mellékelt Szerelési utasítás szerint történt.

 

Kérjük Önöket, hogy az esetleges garanciális időn belül hibás termékeket az alábbi feltételek szerint hozzák vissza üzletünkbe, illetve ezeknek megfelelően biztosítjuk a cserét. Egyúttal kérjük, hogy a cserére szánt termékeket tiszta, elmosott állapotban hozzák vissza. Ellenkező esetben a terméket nem áll módunkban kicserélni.

 

Elektromos termékek tesztelését (vezérlő, mágnes szelep, stb.) kizárólag a szakszerviz jogosult elvégezni.

 

Ha a termékről azonnal eldönthető, hogy garanciális a probléma, a terméket raktárról cseréljük, vagy annak aktuális vételi értéke levásárolható.

 

Ha a meghibásodás nem meghatározható, vagy vitás helyzet alakul ki a garancia érvényesítésével kapcsolatban, a terméket további bevizsgálásra küldjük. A bevizsgálási időtartamra csereterméket nem áll módunkban biztosítani.

 

Egyes termékek (szivattyútechnika) minden esetben bevizsgálásra kerülnek, amelyeket kizárólag az importőr, vagy a gyártó szakszervizében végeznek, melynek feltétele a vásárlásról szóló számla, és/vagy garanciajegy. Ebben az esetben az importőr vagy a gyártó dönti el, hogy a termék javítva, vagy cserélve lesz. Az esetleges nem garanciális javítási költségekről előzetes ajánlatot adnak, illetve bevizsgálási díjat is kérhetnek.

 

A garancia érvényét veszti amennyiben

Az öntözés vezérlő, áramlás szabályzót (press controll), nem szakszerűen szerelték fel, vagy nem rendeltetésszerűen telepítették, például: beltéri vezérlő kültéri használata, a kültéri vezérlőt nem megfelelően szigetelték, beázott, bepárásodott, nem megfelelően szerelték fel.

A szelepet, szórófejet, egyéb alkatrészeket fagykár érte, külső-, vagy egyéb mechanikai sérülés látható rajta, vasas vagy homokkal teli vízzel működött, szakszerűtlen beépítés, alkalmazás miatt fellépő probléma.

 

A fent olvasható garanciális feltételek arra szolgálnak, hogy megfelelően tájékoztassuk a termékeinket megvásárló ügyfeleinket. Mindenkor törekedni fogunk arra, hogy vitás helyzetek ne alakuljanak ki, a garanciális problémák a leggyorsabb átfutással történjenek, valamint ügyfeleink problémái a legkevesebb kellemetlenségek mellett oldódjanak meg.

 

Amennyiben a bevizsgálás során megállapításra kerül, hogy a bejelentett hiba nem garanciális jellegű, a bevizsgálás költségét a tulajdonosnak kell fizetni.

 

A bevizsgálás költségét a szerviz a tulajdonossal vagy az értékesítővel egyezteti, a javítási díjjal együtt számlázza a tulajdonos részére.

 

A számlázást a beszállító cégünkön keresztül is érvényesítheti, ebben az esetben a kapott szervizdíjat cégünk számlázza a tulajdonos felé.


A bevizsgálási díjak az alábbiak:

Szivattyúk – 6.000.- Ft. + Áfa

Áramlás szabályzók – 4.000.- Ft. + Áfa

Mágnes szelepek – 1.500.- Ft. + Áfa

Vezérlők – 2.500.- + Áfa

Az ezektől eltérő díjazás esetén, a megadott elérhetőség egyikén tajákoztatjuk a tulajdonost.

 

A garanciális ügyintézés megkezdéséhez kérem töltse ki az űrlapot!

A kapcsolatfelvételhez kérem olvassa el az Adatvédelmi szabályzatát!

A termék beszerelésre került?
Hozzájárulok személyes adataim felhasználásához az Adatkezelési nyilatkozat alapján!